Site news

Nutzerbild Nikolce Sulevski
Поддршка за професорите и наставниците по германски јазик
von Nikolce Sulevski - Tuesday, 28. July 2015, 13:56
 

Почитувани Професори и Наставници,

доколку имате потреба од било каква помош и поддршка, проблеми при користење на моодле или било какви прашања,

слободно обратете се кај администраторите:

1. м-р Николче Шулевски - моб. 075 333-119, со порака на профилот: Николче Шулевски: или обратете се на...

Thema vollständig anzeigen 
(90 Wörter)
Nutzerbild Nikolce Sulevski
Основана првата моодле училница во РМ
von Nikolce Sulevski - Wednesday, 8. April 2015, 17:37
 


Во СОЕУ Јане Сандански во Битола основана е првата моодле официјална училница, во која се изведува настава по предметот германски јазик исклучиво на платформата моодле.

прочитај повеќе >>>>>>>>>