Site news

Picture of Nikolce Sulevski
Поддршка за професорите и наставниците по германски јазик
by Nikolce Sulevski - Tuesday, 28 July 2015, 1:56 PM
 

Почитувани Професори и Наставници,

доколку имате потреба од било каква помош и поддршка, проблеми при користење на моодле или било какви прашања,

слободно обратете се кај администраторите:

1. м-р Николче Шулевски - моб. 075 333-119, со порака на профилот: Николче Шулевски: или обратете се на...

Read the rest of this topic
(90 words)
Picture of Nikolce Sulevski
Основана првата моодле училница во РМ
by Nikolce Sulevski - Wednesday, 8 April 2015, 5:37 PM
 


Во СОЕУ Јане Сандански во Битола основана е првата моодле официјална училница, во која се изведува настава по предметот германски јазик исклучиво на платформата моодле.

прочитај повеќе >>>>>>>>>