Основана првата моодле училница во РМ

 
Слика од Nikolce Sulevski
Основана првата моодле училница во РМ
од Nikolce Sulevski - Wednesday, April 8 2015, 5:37 PM
 


Во СОЕУ Јане Сандански во Битола основана е првата моодле официјална училница, во која се изведува настава по предметот германски јазик исклучиво на платформата моодле.

прочитај повеќе >>>>>>>>>